Peru w gębie – degustacja Ceviche w Klubie Piękna

ddk peru w gebie  ceviche mixto

cW ostatnim czasie odbyło się kilka spotkań kulinarnych w Klubie Piękna z cyklu „Peru w gębie”. W trakcie 4 spotkań goście mogli spróbować takich klasycznych dań kuchni peruwiańskiej jak: Ceviche, Lomo saltado, Causa rellena (de pollo, de atun y de verduras), Arroz con pollo, Corderito a la norteña, Anticuchos, Bistec con arroz, Mazzamorra de naranja popijając Agua de tamarindo. W związku z wielkim powodzeniem i znakomitymi opiniami gości takich spotkań będzie się odbywać więcej, a być może nawet regularnie w jednej z warszawskich restauracji. O szczegółach niebawem się dowiecie.

A tak wyglądało przygotowanie Ceviche Mixto dla gości specjalnych przez Daniela Kozakiewicza.
Smacznego!

Odwiedź nas, polub, udostępniaj i baw się razem z Nami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *